Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral, a sütőporral és a darált pisztáciával. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgáját. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A hozzávalók összekeverésével nyert töltelékkel töltjük meg a kosárkákat, majd előmelegített sütőben kisütjük őket. A zselatint elkeverjük némi vízzel, összefőzzük, majd a tejszínnel és a vaníliás cukorral is összedolgozzuk. Ezt nyomózsákba töltjük, és ezzel díszítjük a süteményeket.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom