Először a sárga tésztát készítsük el. A tojások sárgáját egy haberővel dolgozzuk össze a porcukorral. Ha a cukor elolvadt keverjük hozzá a lisztet, a felh
A feldarabolt piskótát egy tálba tesszük, meglocsoljuk a likőrrel, majd rászórjuk a reszelt csoki felét és az eper egyharmadát. Ezután a krém hozzávalóit ö
A megtisztított gyöngytyúkra tűzdeljük a szalonna szeleteket, majd ami megmaradt, azt felcsíkozzuk, és egy jénaiba tesszük. Erre rakjuk a húst, majd leöntjük
250 g vajat felolvasztunk, majd kis pihentetés után, amikor elkezd keményedni, belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat, a sót és az esszenciát. Az
A tojásokat 4 evőkanál meleg vízzel alaposan felverjük robotgépet használva, majd hozzáadjuk a cukrot, a mézet, a lisztet és a sütőport. Az egészet alaposan
A vajat alaposan összekeverjük a cukorral, a sóval, az esszenciával, a tojással és a tojássárgájával. Ezután hozzákeverjük a lisztet és a mandulát, majd eg
Egy tálban verjük habosra a vajat és a porcukrot, majd keverjük bele a tojásokat (egyenként), a vaníliás cukrot, a citromhéjat és a lisztet. A tésztát nyújts
A cukrot az egséz tojásokkal melegen, állandó kevergetés mellett felverjük. Mikor jó meleg(de nem forró), a tűzről levéve tovább verjük, míg ki nem hül és
Ugrás a lap tetejére >>