Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
A tejben főzzük meg a rizst, majd keverjük hozzá a többi hozzávalót. Kanalazzuk tálkákba, és hagyjuk kicsit hűlni.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 25
A tejszínt felforraljuk, majd a a tűzről levéve hozzákeverjük az aprított csokoládét, a vajat és 1 teáskanál fahéjat. Az egészet addig kevergetjük, amíg a
A vajból, 16 dkg lisztből, sóból, citromléből, vajas tésztát készítünk (lásd vajas tészta receptjénél). A tésztát tepsibe fektetjük, úgy hogy oldalára
A krémet a következőképpen készítjük el: a tojásfehérjéket a cukor kétharmadával gőz felett kemény habbá verjük. A tej kétharmadát felforraljuk a vaníl
A túrót törjük össze villával, és egy kevés kefirrel keverjük krémesre. Sózzuk, porcukorral ízesítsük, és szórjuk meg finomra vágott kapor felével. A ma
A tojások sárgáját a többi hozzávalóval kikeverjük, majd hozzáadjuk a habbá vert fehérjét. Zsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük. Amikor kihűlt hosszá
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert lekvár és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagok
Ugrás a lap tetejére >>