A túrót törjük össze villával, és egy kevés kefirrel keverjük krémesre.
sózzuk, por
cukorral ízesítsük, és szórjuk meg finomra vágott
kapor felével. A mazsolát áztassuk
vízbe, majd szűrjük le, és adjuk hozzá a túrókrémhez. Tegyük a palacsintákat egymás mellé, hogy egybefüggő tésztacsíkot alkossanak. A krém háromnegyedét tegyük a palacsintára, és csavarjuk fel. Tegyük egy tepsibe, és öntsük le a mártással. Mártás: a
tejfölbe keverjük bele a túrókrémet, a kaprot, a maradék kefirt, és annyi porcukrot, hogy édes legyen. Adjunk hozzá egy csipetnyi
sót, és az olvasztott
vajat. Locsoljuk rá a palacsinta te
tejére, és süssük meg. Szeleteljük fel, és tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>