Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a porcukorral. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot és a Rama margarint, majd hozzáadjuk a
Egy tálba robotgéppel keverjük össze a hozzávalókat úgy, hogy tésztát kapjunk. A tésztából készítsünk kis hengereket, amikből formázzunk pereceket. A per
A tojásfehérje habot és a porcukrot össze dolgozzuk, a 12 dkg Rama margarint megolvasztjuk, kihűtjük és a habhoz adagoljuk. Ezt a keveréket összedolgozzuk a töb
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, majd tegyük egy sütőpapírral kibélelt tortaformába. Villával szurkáljuk meg. a keményítőt keve
A tojásokat 2 evőkanál meleg vízzel alaposan felverjük robotgépet használva, majd hozzáadjuk a cukrot, 1 vaníliás cukrot, a lisztet, a sütőport és a vajat. A
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
A háztartási kekszet ledaráljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a kakaót és a vajat. A meggybefőtt levét összekeverjük a rumaromával, és annyit öntünk belőle a
Ugrás a lap tetejére >>