Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett őzgerinc formába. Közepes hőmérsékle
A riszt egy órára meleg vízbe tesszük. 5 ek. cukrot karamellizálunk, majd egy keskeny tepsibe öntjük. A maradék cukrot a forró tejbe szórjuk a narancshéjjal, a
A kristálycukrot karamellizáljuk, majd hozzáöntünk 2 dl vizet, és addig főzzük, amíg a cukor teljesen fel nem olvad. Fogunk egy tálat, és beletesszük a tojás
A cukrot karamellizáljuk, majd felöntjük a tejszínnel, és felforraljuk. Ezután egyenként hozzákeverjük a tojások sárgáját, majd a kevés vízben feloldott zs
Az élesztőt langyos tejbe tesszük, majd ha felfutott a liszthez keverjük a Rama margarinnal, a tejföllel és a tojássárgájával együtt. Sózzuk, majd az egészet
Fogunk egy deszkát, rászórjuk a lisztet egy kupacba, majd hozzáadjuk a sütőport, a zsírt, a cukrot, a fahéjat, a tojást, a vaníliás cukrot és a reszelt citrom
Fogunk egy lábost, és beletesszük a vajat, 2 dl tejet, kevés sót és cukrot, majd az egészet felforraljuk. Ezután hozzáadagoljuk a lisztet, és addig főzzük, am
A hozzávalókból a tejjel könnyen gyúrható tésztát készítünk. 3 lapot sütünk.
Töltelék készítése: az egyik sült lapot szétmorzsoljuk, és annyi tejb
Ugrás a lap tetejére >>