A hozzávalókból (kivéve a lekvár és a pisztácia) jól gyúrható tésztát készítünk. Ezt kinyújtjuk 5 mm vastagúra, és kiszaggatjuk pogácsaformával. A pog
A keményre vert fehérjéhez adjuk a porcukrot, és tovább verjük, míg fényes nem lesz. A Rama margarint megolvasztjuk és langyos állapotban a habhoz csöpögtetj
A hozzávalókból (kivéve a Rama margarin fele) jól gyúrható tésztát készítünk, majd kinyújtjuk, megkenjük a Rama margarinnal, és megszórjuk a kókuszreszel
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A cukorhoz 1,5 dl forró vizet öntünk, majd megvárjuk míg kihűl. Ekkor az ánizst, a fahéjat, a szegfűszeget, a reszelt citromhéjat, a szalalkálit és a tojások
A Rama margarinhoz hozzáadjuk a porcukrot és egy egész tojást, majd habosra keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a tejet, és jól elkeverjük. A gyömbérport elkeverj
A rizst főzzük meg a tejjel, a cukorral, a kardamommaggal, a mandulával, és a pisztáciával. Töltsük tálkákba, és hagyjuk kicsit kihűlni, majd tálaljuk.
Elő
5 tojás sárgáját keverjük el a vízzel, és 2 dkg liszttel. A 8 tojás fehérjéjéből és a cukorból verjünk kemény habot, majd keverjük össze a kettőt. Adju
Ugrás a lap tetejére >>