A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Egy edényben keverjük össze a
tejet a
lisztet, a
joghurtot, a cukrot és a vaníliás cukrot. Ezt gőz felett főzzük sűrűre, majd tegyük félre hűlni. A Rama
margarint és a porcukrot verjük habosra, majd ezt dolgozzuk össze a krémmel. Az így kapott tölteléket kenjük a két lap közé. Végül a te
tejét szórjuk meg por
cukorral, és szeleteljük fel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>