Egy közepes méretű (25 x 35 cm-es) tepsit kibélelek sütőpapírral. A sütőt 180°C-ra előmelegítem. A mazsolát forró vízzel leöblítem. A vajat, vagy a süt
Keverjük össze a hozzávalókat. A vajat keverjük el a barna cukorral. Öntsük a masszát egy tepsibe, öntsük rá a barna cukros masszát, és süssük meg.
Elők
A cukrot folyamatos kevergetés mellett felhevítjük, majd belekeverjük a vajat és a mézet, és addig kevergetjük, míg sűrű szirupot nem kapunk. Ezután beletessz
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A vajat keverjük el a cukorral és a tojásokkal. Keverjük össze a lisztet a fahéjjal, a szódabikarbónával, a gyömbérrel
A tojások sárgáját, a kristálycukrot és a vizet habosra keverjük. Egy másik tálba összekeverjük a réteslisztet, az őrölt szegfűszeggel, és a sütőporral,
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd egy napig a hűtőben pihentetjük. Másnap kinyújtjuk, négyzetekbe vágjuk, amikkel a kosárkákat béleljük ki. A k
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a zsírt, a tojás sárgáját, a tejben futtatott élesztőt és a sót. Az ebből kapott tésztát 5 mm vastagságúra nyújtjuk,
Egy tálban összekeverjük a kekszet, a vajat és a kókuszreszeléket, majd az egészet egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. Elsimítjuk a tetejét, majd fé
Ugrás a lap tetejére >>