Fogunk egy edényt, és beletesszük a cukrot, a vajat, a tojást, majd gőz felett csomómentesre keverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőport, a fahéjat is, majd a gyú
A tojássárgáját kikeverjük a cukorral, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, a kakaóport és a mandulát. Az egészet egy kivajazott jénaiba tesszük, maj
Keverjük el a tojássárgáját a nádcukorral, majd adjuk hozzá a narancs levét és héját, a lisztet, a sütőport, a négyfűszer-keveréket, a csillagánizst, a f
A hozzávalókat egy tálban óvatosan összekeverjük. Az így kapott keveréket egy kikent, kilisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük, majd köze
A lisztet, vajat, mogyorót, cukrot, tojás sárgáját, szódabikarbónát, citromhéjat, fahéjat összegyúrjuk, és egy órára hűtőbe tesszük. ha a pihenőnek vé
A lisztet, vajat, diót, cukrot, tojás sárgáját, szódabikarbónát, citromhéjat, fahéjat összegyúrjuk, és egy órára hűtőbe tesszük. ha a pihenőnek vége,
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd 2 órán át letakarva hűtőben tároljuk. Egy tálban elkészítjük a krémet; A vajat és a porcukrot habosra verjük
Kivajazunk egy 32*22 cm-es tepsit. Tálba tesszük a mazsolát, és annyi forró vizet öntünk rá, hogy ellepje. 2-3 percig állni hagyjuk, majd lecsurgatjuk. Összekev
Ugrás a lap tetejére >>