Kiváló sütemény a maradék édessütemények eltüntetéséhez, de kelt tésztafélékhez nem használható. A süteménytörmeléket apróra daraboljuk és a babkáv
A vajat és a vizet serpenyőbe tesszük, felforraljuk, majd hozzákeverjük a lisztet, és ha kissé kihűlt, a tojásokat is. Az egészet habzsákba töltjük, majd 8 d
5 tojás sárgáját keverjük el a vízzel, és 2 dkg liszttel. A 8 tojás fehérjéjéből és a cukorból verjünk kemény habot, majd keverjük össze a kettőt. Adju
Nagyobb darabokra törjük a tortabevonó csokoládét, és kis edényben vajjal vízgőz fölött kenhető masszává keverjük alacsony hőfokok.
A sütőporral elkeve
A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a vízzel, a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd ezeket óvatosan összedolgozzuk a
Egy tálban keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd nyújtsuk ki gyúródeszkán. Daraboljuk fel a tésztát, majd nyomkodjuk bele a kosárkaformáinkba. A töltel
Egy tálban keverjük habosra a tojást a Rama margarinnal, a porcukorral és a darált kávéval. Hozzáadagoljuk a tejet, egy másik tálban összekeverjük a lisztet,
150 g vajat habosra verünk a kristálycukorral, a tojásokkal, 3 teáskanál kávéporral, a kétféle liszttel és a sütőporral, majd az így kapott egynemű masszát
Ugrás a lap tetejére >>