A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adago
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a cukorral és a darált kesudióval, valamint barackmaggal. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint és a tojást. A
A lisztet egy gyúródeszkára halmozzuk, majd a közepére tesszük a vajat, a sütőport, a tojásokat, a cukrot, a reszelt citromhéjat és a vaníliás cukrot. Az eg
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a darált mandulát, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a csokoládét. A masszát nyomózsákba tölt
A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a krém többi hozzávalóit, készre főzzük, és félretesszük. Ezután 1,25 deci sherrybe tesszük a gyümölcsöket, kb. 5 pe
A hozzávalókból elkészítjük a tésztát, majd 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, és különböző formákkal kiszaggatjuk. Kikent tepsibe tesszük, előmelegített sü
A kristálycukrot megpirítjuk, vizet öntünk hozzá, így karamellt kapunk, majd ezt három részre osztjuk. 3/4 l tejbe tesszük az egyik rész karamellt, majd ebbe ö
15 deka cukrot két kanál vízzel karamellizálunk, közben a kalácsot felszeleteljük, majd egy kivajazott jénait kibélelünk vele. Ezután felöntjük a karamellel,
Ugrás a lap tetejére >>