150 g
vajat habosra verünk a kristály
cukorral, a
tojásokkal, 3 teáskanál kávéporral, a kétféle
liszttel és a sütőporral, majd az így kapott egynemű masszát ki
vajazott kis c
sónakformákba öntjük. Előmelegített sütőben 180-200°C-on 15 percig sütjük. Miután megsült és kihűlt, a lekvár, 1 evőkanál
víz és 2 evőkanál rum keverékével megkenjük a tésztákat. A
vízgőz fölött olvasztott
csokoládét összekeverjük a maradék
vajjal, a por
cukorral, a kávéporral és a rummal, majd a krémet robotgéppel felhabosítjuk. Ezután habzsákba töltjük és szépen díszítjük a sütiket, majd egy-egy kávészemet is teszünk mindegyikre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>