A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adago
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adago
Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze óvatosan az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe. Közepes hőmérséklet
A tojásfehérjét verjük habbá a porcukorral, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót is (kivéve a lekvárt). Az így kapott masszát öntsük egy kikent,
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beleteszünk 50 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a tojást, 2 evőkanál vizet és a 75 g felszeletelt va
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 75 g cukrot, 1 vaníliás cukort, 2 evőkanál vizet és a sót, majd 100 g szeletelt vajat
Keverjük össze a tojásokat a cukorral, majd adjuk hozzá a többi hozzávalót. Öntsük a masszát kivajazott formába, és süssük 30 percig 200 fokon.
Előkészü
A lisztből, vajból, cukorból, tojásból és borból tésztát gyúrunk, majd a hűtőben pihentetjük. Eközben a lereszelt almát összekeverjük a citromlével, a m
Ugrás a lap tetejére >>