Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport, a Rama margarint és a cukrot. Az áttört gesztenyepürét eldolgozzuk a piskótamorzsával, a vaníliás cukorral
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyz
A vajat habosra keverjük a gesztenyepürével, a porcukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a tojásokkal és a tojássárgájákkal, majd hozzákeverjük a sütőpor
Előző nap áztassuk be a tejbe és a rumba a megmosott mazsolát, majd másnap szűrjük le. A befőttet is szűrjük le, majd magozzuk ki. A gesztenyemasszát gyúrju
A tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A réteslisztet, a gyömbérport, és a sütőport összekeverjük, fokozatosan adagoljuk a tojássárgájá
A hozzávalókat összekeverni, és lehet sütni. Minden egyes sütés előtt be kell olajozni a sütőt.
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá
Elkészítése:
A Rama margarint és a cukrot habverővel krémesre keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A sütőport, a vaníliás cukrot és a liszte
Ugrás a lap tetejére >>