A Rama
margarinhoz hozzáadjuk a porcukrot és egy egész
tojást, majd habosra keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a
tejet, és jól elkeverjük. A
gyömbérport elkeverjük a
tejporral, a
liszttel, és a sütőporral. Fokozatosan a
tojásos krémhez öntjük, és jól kikeverjük. Előmelegített sütőben, Rama
margarinnal és
lisztel kikent tepsiben kisütjük. Ha elkészült megvárjuk, míg kihűl, majd a te
tejét vékonyan megkenjük a krémmel, megszórjuk darált
csokoládéval, és kockákra szeleteljük.
Krém:
A
lisztet beletesszük a
tejbe, és csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Addig keverjük, míg ki nem hűl, majd ez a krém kerül a sütemény te
tejére.
Díszítés:
Vastagon megszórjuk darált
csokoládéval.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>