Az uborkát héjastól gyaluljuk le, és sózzuk be. A paprikát csumázzuk ki, mossuk meg, szeleteljük fel, és sózzuk be. A gombafejeket citromos vízben pár percig
A gombát megtisztítjuk, majd félbevágjuk, vagy ha nagyok, felszeleteljük. Sós, ecetes vizet forralunk, majd a gombára öntjük. Lefedve 60 percig állni hagyjuk. U
A hagymát megpucoljuk. Párolóedénybe vizet teszünk, majd megsózzuk és ecetet öntünk bele. Gőz fölött puhára pároljuk a hagymát. A vajat megolvasztjuk, bele
A hagymát 10 percig főzzük, majd szintén 10 percre hideg vízbe tesszük. Eközben az ecetet és 10 deka cukrot felforralunk, közben kevés vizet is öntünk hozzá.
Az alaposan megtisztított uborkákat forró vízbe tesszük, majd amikor kihűlt leszűrjük, és héjastul legyaluljuk. A hagymát karikákra vágjuk, majd az uborkáva
A rózsáira szedett karfiolt 5 percig sós vízben blansírozzuk, majd félretesszük. Ugyanebben a vízben először a hagymákat, majd a felkarikázott répát és az
Paprikát félbevágjuk, majd sütőlemezre tesszük. Miután felhólyagosodott kivesszük, és rostélyrácsra tesszük, majd a héját lehúzzuk. Hagymát felkarikázzu
Válaszzuk le a képosztáról a külső leveleit, amik nem használhatóak semmire és szedjük ki a torzsáját. Gyaluljuk le az így kapott fejeket és tegyük tiszta,
Ugrás a lap tetejére >>