A tököt két órara hideg vízbe tesszük. Utána tetszés szerinti cukros-ecetes levet készítünk, majd borkénport és szalicilt teszünk bele. A tököt rövid ide
A tök héját levágjuk, magjait kiszedjük, húsát feldaraboljuk, és megsózzuk. Másnapig állni hagyjuk.
A vizet felfőzzük a tök levével, az ecettel, hagymáv
A tök héját levágjuk, magjait kiszedjük, húsát legyaluljuk, majd szétterítjük egy konyharuhán. Amikor megszikkadt, üvegekbe rakjuk a kaporral együtt. A vizet
Hámozzuk meg a tököt, kaparjuk ki a belsejét és gyaluljuk le. Ezután sózzuk meg, és hagyjuk állni 1-2 órán át. az idő leteltével csavarjuk ki, és nyomkodju
A tök héját levágjuk, magjait kiszedjük, húsát feldaraboljuk, és jól megsózzuk. Pár órát állni hagyjuk, majd a kaporral, mustármaggal, borssal és babérle
A paprikát megmossuk, magházát kiszedjük, húsát megszurkáljuk, majd egymásba csúsztatjuk őket. A végükkel lefelé kisebb üvegbe tesszük őket. Az egyik üve
Mossuk meg a zöldpaprikát, majd vágjuk le a hegyét s a csutkáját. Így egymásba lehet őket nyomni és nem marad légüres tér. Forraljunk fel vizet, amjd dobjuk
Az uborkát alaposan tisztítsuk meg, majd tegyük üvegekbe. A hozzávalókat keverjük össze, majd öntsük az uborkákra, és zárjuk le az üvegeket. Ha a leve leapa
Ugrás a lap tetejére >>