A felkockázott hagymát és paprikát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az ecetet és az összes fűszert. Közepes fokozaton kb. egy órát pároljuk, majd befőtte
Megmosszuk a paprikát, és megszabadítjuk a csutkájától. FElkarokázzuk és sós vízzel leforrázzuk. A vízbe literenként tegyünk 2 dkg sót. Keverjük a vízben
A paprikákat karikázzuk fel, és forrázzuk le ecetes vízzel. Hagyjuk kicsit állni, majd szűrjük le, és tegyük üvegekbe. Készítsünk erős ecetes levet, amelyb
A paradicsomot megmossuk, majd egy ötliteres üvegbe tesszük. Kicsit megrázzuk az üveget, majd ráhintünk egy kevés timsót, a sót és a szalicilt. Hideg vízzel f
Mossuk meg az érett paradicsomokat, majd főzzük őket puhára. Törjük le, mikor megfőtt és az így kapott levet forraljuk fel. Töltsük előre melegített üvegek
A paradicsomokat megmossuk, majd egy literesnél nagyobb üvegbe tesszük. Annyi olajat adunk hozzá, amennyi ellepi, majd lezárjuk, és hideg helyre állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, majd átpasszírozzuk. A levet 15-20 percig főzzük, majd meleg üvegekbe merjük, lezárjuk, és száraz gőzbe állítjuk
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, feldaraboljuk, majd puhára főzzük, és átpasszírozzuk. A levet addig főzzük, amíg sűrű nem lesz, majd üvegekbe ö
Ugrás a lap tetejére >>