A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, húsát feldaraboljuk. Hozzáadjuk a szalicilt, összeforgatjuk, majd másnapig állni hagyjuk. Utána átpasszírozzuk, a l
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, húsát feldaraboljuk. A paprika magházát kiszedjük, a hagymát és a zellert meghámozzuk, utóbbit szeletekre vágjuk,
A vízbe tegyünk egy ek. sót, és forraljuk fel. Amikor a só elolvadt, tegyük bele az ecetet, és ismét forraljuk fel. A paradicsomokat mossuk meg, és tegyük üveg
Egy lábosba tesszük az ecetet, a sót, a fokhagymát, az olívaolajat és a fűszereket, majd felfőzzük. Beletesszük a megtisztított hagymát, majd negyed órát p
A megmosott patisszonok szárát levágjuk, majd üvegekbe tesszük. Kaprot teszünk a tetejére. Ecetes, sós, cukorral, borssal és tormával ízesített vizet forralun
A patisszon héját levágjuk, húsát feldaraboljuk, majd a zöld paradicsommal és uborkával együtt üvegekbe tesszük. Ecetes, cukorral, sóval, borssal, mustármagg
Egy lábosba tesszük a bort, az ecetet, a cukrot, a babérlevelet és a sót, majd főzni kezdjük. Beletesszük a megtisztított hagymát, majd kb. 25 percig főzzük.
A cukkinit és a répát csíkokra vágjuk. A vizet ecettel, fűszerekkel, sóval, cukorral felforraljuk, ebben 10 percig főzzük a sárgarépát, majd kivesszük a lé
Ugrás a lap tetejére >>