A káposztákat legyaluljuk, majd 2-2 evőkanál sót szórunk rá, összeforgatjuk, és egy éjszakát állni hagyjuk. Utána kinyomkodjuk, majd szétterítjük, és a k
A karfiolt szétszedjük, majd alaposan megmossuk. Sóval ízesített vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük, és üvegekbe tesszük. A levéhez hozzáadjuk a citro
Friss karfiol a legalkalmasabb hozzá. Ezt megmossuk, majd rózsáira szedjük. Forrásban lévő citromos vízben 4 perc alatt előfőzzük, majd lehűtjük. Üvegekbe r
A karfiolt rózsáira szedjük, majd többször beáztatjuk, és alaposan megmossuk. Lobogó sós vízbe tesszük, majd a forrástól számítva 10 percig főzzük. Lecs
alaposan mossuk meg az uborkákat, vágjuk le mindkét végét, és vágjuk be középen hosszá annyir,a hogy az uborka még egyben maradjon. Mossuk ki az üveget, amjd
Az uborkákat mossuk meg, a végeit vágjuk be, és tegyük üvegbe. Az üveg aljára tegyünk kaport, az uborka tetejére pedig a kenyeret. Öntsük le meleg, sós vízz
A gyöngyhagymát és a cukrot forró olajba tesszük, majd 5 percig dinszteljük. Ekkor felöntjük a levessel, és addig főzzük, amíg teljesen elfő. Sózzuk, borsoz
Megmossuk és fedaraboljuk a paprikát, és enyhén sós vízben 2 percig főzzük. Megmossuk a paradicsomot is, megfőzzük, és áttörjük, majd sűrűre főzzük. Meg
Ugrás a lap tetejére >>