A hagymákat és a felkockázott szalonnát az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a répákat, a zellert, a paradicsomot és a pürét. Hozzáöntjük az alaplevet,
A paradicsomot és a hagymát vágjuk durvára, majd pároljuk meg. Turmixoljuk össze tört jéggel, fűszerezzük, és tálaljuk.
Bazsalikomlevéllel díszítsük.
E
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az olajon. Adjuk hozzá a paradicsomot, az alaplevet, a babérlevelet és a cukrot. Nyomkodjuk össze fakanál
A csonttal együtt a zöldségeket 1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük. Megmossuk a parajt, szódabikarbónás vízben megfőzzük, áttörjük, és a lev
A parajt megmossuk, és kevés vízben megfőzzük. Leszűrjük, felaprítjuk és szűrőn áttörjük. 5 dkg vajat egy lábosban felolvasztjuk, hozzákeverjük a lisztet
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a hagymát, a répát és a paszternákot felaprítjuk. A tököt meghámozzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Az olívaolajon a hagym
A pasztinákot tegyük lábosba, öntsük fel vízzel, és főzzük puhára. A főzési idő vége előtt tegyük bele a gesztenyéket. Szűrjük le az egészet, és tegy
Vágjuk apróra a hagymákat. Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, majd tegyük bele a hagyma kockákat, a pasztinákot, és a cukrot. Pároljuk lefedve 15 percig. K
Ugrás a lap tetejére >>