A zöldségleves felében fél óra alatt megpároljuk az árpagyöngyöt. Leszűrjük és a leveseket összeöntjük.
A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az olívaolajon
A tököt megtisztítjuk, majd lereszeljük, és félpuhára főzzük. Ezután beletesszük a szeletekre vágott krumplit. Amikor mindkettő teljesen megpuhult, pürésí
Az egyik narancsból négy vékony karikát vágunk, majd a maradékot és a másik narancsot meghámozzuk. Héjukat vékony csíkokra vágjuk, majd 5 percig főzzük. A
Lereszeljük a jól megmosott narancsok sárga héját és a levét kifacsarjuk. A többi narancslevet, a joghurtot, a vaníliás cukrot és ízlés szerint a porcukrot
A felkockázott almára citromlevet folyatunk, majd felöntjük vízzel, cukrozzuk, és főzni kezdjük. Forrás után a keményítővel besűrűsítjük, majd ha az alma
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a céklát, felöntjük az alaplével, és így felforraljuk. Forrás után addig főzzük, amíg a cékla megpuhul, m
A kacsa bőrét bevagdossuk, besózzuk, majd 10 percig így sütjük. Ekkor a zsírját kiöntjük, további 5 percig sütjük, majd félretesszük. A zsírjában megpir
A csirkét megmossuk és feldaraboljuk. A szegfűszeget, a babérlevelet, a petrezselymet, kevés sáfrányt és egy darab fahéjat gézdarabba csomagolunk. A csirkét fa
Ugrás a lap tetejére >>