Az zöldség levest 5 percig főzzük, közben a fűszernövények szárát hozzátesszük. Ezután egy negyed órára félretesszük.
A kockára vágott paradicsomot eg
A babot sós, rozamirngos vízben főzzük 45 percig, majd borsozzuk meg, és a krutonnal tálaljuk.
A babot előző éjszaka beáztatjuk, majd jól átöblítjük.
A felaprított hagymát és póréhagymát, valamint a zúzott fokhagymát egy kis levesben megpároljuk,
Forraljuk fel a csirkealaplevet. Keverjük bele a szójaszószt, a mirint, az olajat és a barna cukrot. Adjuk hozzá a metéltet, a zöldség szárát, és főzzük 1 pe
Szárított gombát áztassuk be zöldségalaplébe. Távolítsuk el a szárát, majd szeleteljük fel.
Tésztát főzzük 5 percig forró vízben.
Forraljuk fel az ol
A hurkát két liter vízben megfőzzük. Eközben a felaprózott hagymát az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Ezzel sűrűsítjük be a levest, majd a s
Turmixoljuk össze a gesztenyét, a libamájjal, a tejszínnel. Süssük 15 percig a sütőben, majd gesztenyeszemekkel megszórva tálaljuk.
Előkészület: 10 perc, f
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd beletesszük a babot és a
Ugrás a lap tetejére >>