Puhára főzzük a megmosott lencsét. 1,5 liter sós vízben 2 óra hosszat főzzük a csontot és a zöldségeket, miután leszűrtük a lencsére öntjük. Rántást k
A vízben 45 perc alatt főzzük meg a lencsét, a sárgarépát, a mogyoróhagymát, a szárzellert. Ízesítsük babérlevéllel és kaukkfűvel. Amikor megfőtt sózzu
Puhára főzzük a megmosott lencsét. 1,5 liter sós vízben 2 óra hosszat főzzük a csontot és a zöldségeket, miután leszűrtük a lencsére öntjük, babérlevel
A lencsét mossuk meg, és 1,5 liter vízben főzzük puhára. A lisztből és a zsírból készítsünk rántást, adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, engedjük fel
A felszeletelt hagymát üvegesre pároljuk az olajon, majd hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és a köményt sütni. Ezután a lencsét, a babérlevelet. az oregán
Tegyük a hagymát, szalonnát, fokhagymát, zellert edénybe, és pirítsuk míg a hagyma meg nem puhul, és a szalonna barna nem lesz. Adjuk hozzá a farfallinét vagy
A hagymát finomra vágjuk, és forró olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, kis ideig pároljuk, majd felöntjük kevés vízzel, felforraljuk, és át
Babot forraljuk, majd főzzük 10 percig. Nagy edénybe melegítsünk olajat, és pirítsuk a hagymát aranysárgára. Keverjük bele a fokhagymát. Adjuk hozzá a paradi
Ugrás a lap tetejére >>