Körülbelül 4 liter vízben megfőzzük a csontot, beletesszük a zöldségeket, és 2órán keresztül főzzük. A hagymát, petrezselymet, kaprot összevágjuk. Kock
A babot és a füstölt húst félig megfőzzük és ha félig megfőtt belemossuk a káposztát ha ez mind összefőtt, akkor egy közepes rántást csinálunk ha kih
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, majd a szalonnával együtt felkockázzuk, a káposztát és a hagymát pedig felaprózzuk. A kolbász bőrét leszedjük, majd karik
A krumplit megmossuk, majd héjában megfőzzük. Miután megfőtt, megpucoljuk, és felkockázzuk, majd hagyjuk kihűlni. Eközben a szalonnát felaprózzuk, és kiolvas
A felkockázott húst 1,5 liter vízben főzni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, közben lehabozzuk. Eközben a felaprózott hagymát a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felk
A hagymát finomra vágjuk, forró vajon megfuttatjuk, rátesszük a szeletekre vágott gombát, és megsütjük, majd felengedjük a levessel. Sóval, borssal ízesítj
A szalonnát felaprózzuk, majd egy lábosban kiolvasztjuk a zsírját, és ekkor hozzáadjuk a lisztet, amit a zsírban megpirítunk. Mikor megpirult, levesszük a tűzr
A kenyeret darabokra törjük, a tojásokat felverjük. Forró olajban megpirítjuk a kenyeret, majd lecsöpögtetjük. A vízben feloldjuk a cukrot, majd kevergetve felf
Ugrás a lap tetejére >>