A laskára vágott leves zöldséget és a hagymát a forró zsiradékon megpirítjuk, majd megszórjuk liszttel és továbbpirítjuk. Ezután pirospaprikával ízesítj
A levest felfőzzük, hozzáadjuk a szeletekre vágott bambuszrügyet és gombát, majd sóval, borssal ízesítjük, és 2 percig forraljuk. A tojásokat felverjük, a l
Az összetört csontokből lassú tűzön kb. két órán át erős alaplevet főzünk. Világos vajas rántást készítünk, majd hozzáadjuk az összevágott zöldeket
Egy lábosban összekeverjük a hagymákat, a zellert, a répát, a húst, a tojásfehérjét és a tojáshéjat, majd felöntjük a forró alaplével. Így újra felfor
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számított 20 percig főzzük.
A húst mossuk meg, és vágjuk csíkokra. A fokhagymát vágjuk apróra, a hagymát kockázzuk, a gombát daraboljuk fel. A kínai babot mossuk meg, és daraboljuk fel.
A combokat tegyük kuktába, és öntsük fel 7 dl sós vízzel, és főzzük 10 percig. Szűrjük le, és vegyük le a csontról a húst. Vágjuk kockára, és tegyük v
Aprítsuk fel a sárgarépát, és tegyük fel főni a leveskockás vízben. Adjuk hozzá a kókusztejet és a sót. Főzzük 15 percig, majd turmixoljuk simára.
Elké
Ugrás a lap tetejére >>