A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd rászórjuk a paprikát, és beletesszük a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés bort és vizet öntünk hozzá
A csirkéket (vagy galambokat) elnegyedeljük, majd főzni kezdjük. Miután felforrt, beletesszük a zöldségeket, és a fűszerekkel ízesítjük. Amikor a hús telje
A felszeletelt hagymát vajon barnára pirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt répákat és zellert, majd felöntjük 1,5 liter vízzel, és puhára főzzük. Ekkor belemo
A húst daraboljuk fel, majd tegyük fazékba, és öntsük fel 3 liter vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük puhára. A mazsolát mossuk meg, tegyük a borba, és ke
Kockára vágjuk a burgonyát és 1,5 liter sós vízben félkészre főzzük. Tésztát készítünk lisztből és tojásból, a kész tésztát kockákra aprítjuk és
Bográcsban lepirítjuk a szalonnát, rászórjuk az apróra vágott hagymát, a tésztát, majd megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, felöntjük elegendő vízzel
Bográcsban szalonnadarabokat sütünk, majd kiszedjük. Beletördeljük a száraz tésztát és zsírban megpirítjuk, majd ezt is kiszedjük. A zsírt felöntjük előm
Bográcsban szalonnadarabokat olvasztunk, majd a zsírjában megfonnyasztjuk a zöldségdarabokat. Felöntjük elegendő vízzel, 2 szem borssal és csípős paprikával.
Ugrás a lap tetejére >>