A madarat megmossuk, majd hideg vízben főzni kezdjük. A zöldségeket megmossuk, majd a levesbe tesszük. Amikor forr, lehabozzuk, és kis lángon 1 órát főzzük. M
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezánforgács
A húsból, velős csontból és a zöldségekből húslevest főzünk. Amikor megpuhultak a hozzávalók, kivesszük a levesből, leszűrjük, majd a húst és a zölds
Mossuk meg alaposan a húst vagy a csontot, attól függően miből szeretnénk készíteni. Majd fogjunk egy akkora lábost, hogy 3 liter hideg vízben fel tudjuk tenni
Vágjuk apróra a csirkehúst és a sertéshúst és 10 percig forraljuk a levesben, majd tegyük bele a csíkokra vágott gombát, bambuszrügyet és sonkát, a zöldbor
Néhány percere beáztatjuk a zsemlemorzsát 1-2 deci alaplébe. Ezután összedolgozzuk a zúzott fokhagymával és a felaprított mandulával. Ezt a keveréket botmixe
A sóskát, csalánt, snidlinget, petrezselymet, zsályát, kaprot, zellert és a pórét felaprózzuk. Egy lábosban világos vajas rántást készítünk, ezen megfutta
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, egy lábosba tesszük, és felöntjük nyolc dl. vízzel. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, az ételízesít
Ugrás a lap tetejére >>