Hámozd és reszeld meg az uborkát. Keverd össze a tejszínt, eceteket, és lágyan verd fel, amíg sima nem lesz. Add hozzá a fokhagymát, uborkát, és sózd, borsoz
Az uborkát pucoljuk meg, és kockázzuk fel, és sózzuk be. A joghurtot hígítsuk fel a levessel, adjuk hozzá a kinyomkodott uborkát, a kaprot. Tálalásig tegyük h
Egy lábosba öntjük a bort, hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a porcukrot, majd ha felforrt, a juharszirupot is. Ezután az egészet leszűrjük, majd belekev
A póréhagymát tisztísuk meg, és hosszában vágjuk négyfelé. Mossuk meg, és vágjuk apróra. A burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. A szárzellert
Futtassuk meg a vajon az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott krumplit és engedjük fel a levessel. Takarékon 20 percig
A meggyet kimagozzuk, cukros, fűszeres, vörösboros vízben puhára főzzük. A tejet, tejszínt, lisztet elkeverjük és a levesbe öntve simára keverjük. Forralás
Fél liter vízhez dolgozzuk hozzá a szegfűszeget, a fahéjat és a kifacsart citrom levét. Hagyjuk állni 1-2 órát, majd szűrjük le. Ezután engedjük fel a meggy
Egy lábosba öntjük a bort és 7,5 deci vizet, majd beletesszük a citrom levét, reszelt héját, a szegfűszeget, fahéjat és cukrot. A kimagozott meggyet beletessz
Ugrás a lap tetejére >>