A felaprózott hagymát vajon és olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a karfiolt, a levest, a tejet és a leveskockát. Készre főzzük, majd pürésítjük, sózzuk,
Az olívaolajon üvegesre pároljuk a felvágott hagymát, majd hozzásütjük a zúzott fokhagymát és a felkarikázott zellerszárat. Belekeverjük a felvágott kelbim
A sütőtököt hámozzuk meg, és kockázzuk fel. A héját tegyük félre. Tegyük a tökökt egy lábosba, öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Adjuk hozzá a zöl
A gombát sós lobogó vízben pároljuk puhára, szűrjük le, rakjuk turmixgépbe és jól aprítsuk össze.
Az összevágott mogyoróhagymát pároljuk üvegesre a va
A gombát vágjuk nagyobb darabokra, a szárított gombát áztassuk vízbe, majd szűrjük le, és tegyük félre a levét, a gombát pedig aprítsuk fel. A mogyoróhagy
A hagymát, a fokhagymát és a gombát pároljuk olajon puhára 3 perc alatt. Öntsük fel az alaplével és a tejszínnel. Forraljuk fel, majd fedjük le és alacsonyab
A gombát tisztítsuk meg, és szeleteljük fel. A hagymát vágjuk apróra, és 1 dkg zsírban pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a gombát, és pároljuk zsírjára. 3 dk
A húst egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter enyhén sós vízzel, majd alacsony fokozaton kb. két órát főzzük. Főzés közben a habot folyamatosan elt
Ugrás a lap tetejére >>