A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezut
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezut
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezut
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, a chilit, újabb két perccel később a kurkumát, a köményt és a koriandert is. Ezut
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert, a borsó felét, a paradicsomot és 8 deci alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert, a lencse felét, a paradicsomot és 8 deci alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük
A hagymát az olajon megpároljuk, rászórjuk a koriandert, majd hozzáadjuk a céklát, felöntjük az alaplével, és így felforraljuk. Forrás után addig főzzük,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a fahéjat, a gyömbért, a barackot és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve,
Ugrás a lap tetejére >>