A hagymát aprítsuk fel, és a zsírban pirítsuk meg, majd tegyük hozzá a kockára vágott húst, a felszeletelt gombát, sózzuk meg, és öntsük fel vízzel. Főzz
Fogunk egy lábost, beletesszük a gombát és a felaprózott hagymát, majd felöntjük a citromlével és a vízzel. Sózzuk majd az egészet felforraljuk, forrás utá
A hagymát felaprítjuk, forró vajon megfuttatjuk, majd rátesszük az apróra vágott sárgarépát és zellert. Pár percig sütjük, majd hozzáöntjük a húslevest,
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, sóval és pirospaprikával ízesítjük, és egy ek. vizet öntünk rá. A gombát megtisztítj
A befőttet szűrd le, a levét ad a narancsléhez. Töltsd hozzá a tejszínt, és a pudingporral keverd simára. Hagyd hűlni, ezután add hozzá a befőttet, kis naran
A hagymát zsiradékban üvegesre pirítjuk, beleszórjuk a pirospaprikát, a kockára vágott marhahúst, a fokhagymát, köménymagot, lecsót, sózzuk, felöntjük ví
A húst kockázzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, és a zsírban fonnyasszuk meg. Szórjuk meg pirospaprikával, keverjük el, és engedjük fel vízzel. Tegyük bele a
Bográcsba szalonnát vágunk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel, majd beletesszük a húsdarabokat. Mikor már félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázo
Ugrás a lap tetejére >>