A halcsontot sóval, borssal, citromlével, babérlevéllel fűszerezett vízben a zöldségekkel együtt feltesszük főzni. A megfőtt hal húsát lepasszírozzuk, a le
Másfél liter sós, ecetes, babérleveles, hagymás, borsos vízben főzzük meg a megtisztított halat, az apróra vágott zöldségeket a hal lében főzzük puhára.
A halat tegyük fel főni 1,5 liter sós, ecetes, babérleveles, borsos, hagymás vízben. Főzzük meg, majd szűrjük le. A halat szálkázzuk ki, és tegyük félre a
A halat tegyük fel főni 1,5 liter sós, ecetes, babérleveles, borsos, hagymás vízben. Főzzük meg, majd szűrjük le. A halat szálkázzuk ki, és tegyük félre a
A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
A szalonnát felkockázzuk, majd egy lábosba tesszük, zsírját kiolvasztjuk, és hozzáadjuk a felaprózott, megtisztított vöröshagymát. Miután üvegesre pároltu
A hagymát vágjuk apróra, és a zsírban fonnyasszuk meg, majd keverjük hozzá a fokhagymát, és szórjuk meg pirospaprikával. Öntsük fel 1,5 liter vízzel. Sózzu
A vajat forrósítsuk fel, és keverjünk bele 1 ek. lisztet. Pirítsuk halványra, szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemmel, és öntsük fel 8 dl vízzel. Forral
Ugrás a lap tetejére >>