Az ecetet 5 deci vízbe öntjük, felforraljuk, majd beletesszük a csontot és a húst. Néhány percig így forraljuk, majd az egészet leszűrjük. A felkockázott sza
A hagymát a zsiradékban üvegesre pirítjuk, pirospaprikát, sót, és fokhagymát teszünk bele, és felöntjük 1 l vízzel. A köménymagot, lecsót és a kockára a
Fogunk egy edényt, beletesszük a körmöket, majd felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a csülköt, a hagymát és a fűszereket. Így puhára főzzük, majd a mustáro
A galambokat megtisztítjuk, elnegyedeljük, majd egy lábosba tesszük. Felöntjük másfél liter vízzel, majd főzni kezdjük. Eközben az összes zöldséget megtisz
A babot éjszakára beáztatjuk, majd másnap egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, sózzuk, beletesszük a babérlevet, és így kezdjük főzni. Eközben a felapr
Fogunk egy lábost, beletesszük a csirkeszárnyakat, majd felöntjük vízzel, és így főzni kezdjük. Sózzuk, a petrezselyemmel ízesítjük, majd a tejfölös, lisz
Meghámozzuk, a magházát eltávolítjuk, majd az almát feldaraboljuk. Cukros fűszeres vízben megfőzzük, tejet, fehérbort öntünk hozzá. A tejszínt a lisztben s
Az avokádót megpucoljuk, kimagozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, ráfacsarjuk a citrom levét, hozzádolgozzuk a többi hozzávalót is és botmixerrel simára keverjük
Ugrás a lap tetejére >>