A hagymát a zsiradékban üvegesre pirítjuk, pirospaprikát, sót, és fokhagymát teszünk bele, és felöntjük 1 l vízzel. A köménymagot, lecsót és a kockára aprított burgonyát belerakjuk, és készre főzzük (ha a burgonya megpuhult, kész a leves).
Azt az egyet nem értettem, hogy a lecsó hogy jön ide? Nagyon kezdő vagyok, de ez egy ilyen " használjuk fel a tegnapi lecsót amit a család már nem akar megenni" típusú recept? Vagy a lecsó a lecsókolbászra utal?:D
Mindegy én raktam bele mindent, de a receptet nagyjából követtem:))
Fini lesz, épp most rotyog:))
Lilla
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom