A darált húst keverjük össze a beáztatott zsemlével, 1 tojással, a petrezselyemmel, sóval és borssal. Készítsünk a masszából diónyi golyókat, és főzzük
Egy tálban a darált húshoz keverjük a hagymát, egy fokhagymát, a parmezánt és az oregánó felét, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 20 gombócot csinálunk belőle. A
Egy tálban a darált húshoz keverjük a hagymát, egy fokhagymát, a parmezánt és az oregánó felét, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 20 gombócot csinálunk belőle. A
A tyúk zsírzóját és gégéjét kivágjuk, majd a fartővel együtt sós vízben főzni kezdjük. Amikor felforrt, lehabozzuk. Utána beletesszük a zöldségeket és
Tegyük fel a csontot és a húst hideg vízbe főni, gyengén sózzuk meg, majd habozzuk le. A zöldségeket tisztítsuk meg, és tegyük a már lehabozott levesbe. Gyen
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezánforgács
A tésztát és a babot az alaplében megfőzzük, majd hozzáöntjük a bort, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parme
A tésztát az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a bort és a húst, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, majd a petrezselyemmel és a parmezá
Ugrás a lap tetejére >>