Bográcsban szalonnát olvasztottunk, majd felöntjük elegendő vízzel. Beletesszük a feldarabolt malachúst és a zöldségeket is. Sózzuk és lassú tűzön főzzü
Bográcsban szalonnát és hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük vízzel, beletesszük a köménymagot, petrezselymet, majd a felkockázott h
A vizet forraljuk fel, keverjük bele a tejföllel és a liszttel elkészített habarást. Állandó kevergetés mellett adjuk hozzá a fél kg gyümölcsöt. Fűszerezz
A csilit áztassuk be 15 percre forró vízbe, majd turmixoljuk le a vöröshagymával, a gyömbérrel, a citromfűvel, a kukui dióval, a garnélapasztával, a sáfránn
Egy lábosba tesszük a meggyet, a cukrot, a fahéjat és a gyömbért, majd felöntjük a vízzel és a borral. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, majd lereszeljük és megpirítjuk. Ekkor tesszük bele a felkarikázott kolbászt. Hozzáöntünk egy liter vizet, majd
Az almát megpucoljuk, kimagozzuk és csíkokra vágjuk.
Az alma- és szilvalevet felfőzzük a mézzel, majd hozzáadjuk a megpirított kenyeret, néhány perc után k
Almát és a körtét kivágjuk, 2/3 részét péppé zúzzuk, 1/3 részét lereszeljük vagy vékonyan felszeleteljük, rövid ideig állni hagyjuk, felöntjük borral,
Ugrás a lap tetejére >>