» 1 l zöldségalaplé » 250 g vékony szeletekre vágott csiperkegomba » 250 g kis kockára vágott, kemény tofu » 500 ml kókusztej » 90 ml thai piros currypaszta » 60 ml mogyoróolaj » 3 vékony szeletekre vágott mmogyoróhagyma » 1 csomó friss korianderlevél » 1 evőkanál ázsiai halszósz » 1 evőkanál frissen facsart limle-lé
A gombár pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá a currypasztát, és keverjük még 1 percig. Tegyük hozzá az alaplevet, a kókusztejet, a halszószt, a lime-levet, a tofut és a hagymát. Forraljuk fel, majd fedjük le és alacsonyabb hőmérsékleten 5 percig főzzük. Tegyük levesestálba és korianderrel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom