» 3 sárgarépa » 2 karórépa » 1,5 kg póréhagyma » 2 különböző csirkedarabokból álló csomag » 250 g gomba » 6 dl szárnyashúsleves » 2 dl fehérbor » 1 csokor vegyes fűszernövény » 1 vöröshagyma » 1 csokor tárkony » 1 diónyi vaj » 2 dl tejszín » 2 tojás » só és bors
A megtisztított csirkedarabokhoz adjuk hozzá a felszeletelt répákat, a hasábokra vágott póréhagymát, a fűszercsokrot és a hagymát. Engedjük fel a levessel és a borral. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk. Közben sóval és borssal ízesítjük.
A felszeletelt gombát futtassuk meg a vajban, majd dolgozzuk hozzá a tojást, valamint a tejszínt és kanalazzuk az ételbe. Tegyük bele a tárkonyt és még fél óráig rotyogtassuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom