Egy tálban összekeverjük az uborkalevest a tejföllel, majd belekeverjük a feldarabolt céklát, tojást, paprikát és uborkát. Sózzuk, borsozzuk,a vodkát és a f
A húst felcsíkozzuk, a levest felforraljuk, majd beletesszük a húst a metélttel és gombával együtt. 5 percig forraljuk, aztán beletesszük a parajlevelet.
A toj
Feldaraboljuk az ököruszályt, karikákra vágjuk a hagymát. A húst, hagymát, 30 dkg vegyes zöldséget, zsírral bélelt tepsibe aranysárgára sütjük. Egy nagy l
Az alaplébe beletesszük a lencsét, a barackot, a felkockázott burgonyát és a citrom levét. Köménnyel és petrezselyemmel fűszerezzük. Jól felfőzzük, majd fe
A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a levesben főzni kezdjük. Amikor forr, lehabozzuk, majd alacsony fokozaton 2 órát főzzük. Utána felaprítjuk a petre
A felkockázott szalonnát és hagymát megdinszteljük, sózzuk paprikázzuk és beletesszük a feldarabolt ürühúst. Hozzáadjuk a törött borsot, babérlevelet, kö
Egy kis olajon megfuttatjuk az összevágott hagymát a fűszerpaprikával. Ezután hozzáadunk egy kis vizet és felfőzzük, majd belerakjuk a felkockázott húst és a
A csirkeaprólékot feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, sózzuk, és felöntjük egy liter vízzel. Így főzni kezdjük, majd amikor a hús puhára főtt, az egé
Ugrás a lap tetejére >>