A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk és kimagozzuk. A póréhagymát finomra vágjuk. A vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk rajta a póréhagymát és a megpucolt
A zöldségeket és a csontot 1,5 liter sós vízben 2 órán átfőzzük. A paradicsomot külön edényben jó puhára főzzük. Ha mindkettő megfőtt összeöntjük ő
A paradicsomot tisztítsd meg. A bogyókat darabold fel, és tedd egy nagy lábasba. Önts alá egy kis vizet, és forrald 5 percig, és törd át paradicsompasszírozón
A paradicsomot megmossuk, megtisztítjuk és fél liter vízzel feltesszük főni. Akkor jó ha a héja már levált róla, ha ez megtörtént, akkor átpasszírozzuk. Ez
A paradicsomot törjük át, és engedjük fel annyi vízzel, hogy 1,5 liter legyen. Tegyük bele az ételízesítőt, a zellerzöldet, sózzuk, cukrozzuk. Szűrjük bele
Az olívaolajon megfuttatjuk a lisztet, majd felengedjük a paradicsomlével és felforraljuk. Hozzádolgozzuk ízlés szerint a sót, a cukrot és a fűszerpaprikát. Ta
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk fél liter vizet. Sóval, borssal ízesítjük. A vöröshagymát megt
A felszeletelt hagymát és a megtisztított, felkockázott zöldségeket a vajon megpirítjuk, majd felöntjük a levessel és felforraljuk. Ekkor tesszük bele a kocká
Ugrás a lap tetejére >>