A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd hozzáadjuk a
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot, a pürét, a
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot, a pürét, a
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az alaplevet, a paprikát, a gombót, a paradicsomot, a pürét, a
A káposztát kimossuk, majd egy lábosba tesszük, és felöntjük egy liter vízzel. Beletesszük a felkarikázott debrecenit, a csülköt és a felkockázott szalonná
Tisztítsd meg a zöldségeket, karikázd fel a póréhagymát, az egyik almát és a burgonyát vágd apró kockákra.
Forrósíts fel 2 evőkanálnyi olajat, a pórék
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk az összes fűszert. Hozzáadjuk a répát, a paprikát és a krumplit, felöntjük az alaplével, majd forrástól
Ugrás a lap tetejére >>