A zöldségeket turmixoljuk össze. Tegyük lábosba a kagylókat, öntsük rá a fehérbort, és főzzük, amíg kinyílnak. A zártakat dobjuk ki. A zöldségeket híg
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, az alaplevet és a bort. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd beleszórjuk a sáfr
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, a paradicsomot, az alaplevet és a bort. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd bele
A húsleveskockákat vízben addig forraljuk, míg fel nem oldódik. Behabarjuk a tejfölben simára kevert liszttel, és őrölt fehérborssal ízesítjük. A tűzről
Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a burgonyát kb. 5percig főzzük sós vízben. A karikára vágott hagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a tejszínes
Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük. A szeleteket lábosba tesszük és felöntjük a borral, beleszúrjuk a kakukkfüvet, összeforraljuk, és 5-6 per
A vajból és a lisztből készítsünk rántást, szórjuk bele a reszelt sajtot, engedjük fel 8 dl vízzel, és keverjük bele az ételízesítőt. Sózzuk meg. Külö
Fél liter vízben feloldjuk a húsleveskockákat, és felforraljuk. A fokhagymát összezúzzuk, majd a liszttel, tejföllel és a reszelt sajttal 1 dl vízben kikeverj
Ugrás a lap tetejére >>