A zsírt felforrósítjuk, majd rátesszük a csirkeaprólékot, átmelegítjük, és hozzákeverjük a felkockázott leveszöldséget. Zsírjára sütjük, majd ráhintj
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és így 5 percig pároljuk. Ezután beletesszük a rizst, és felöntjük
A megmosott rizst 1,5 liter sós vízben puhára főzzük. Ezután szitán áttörjük, simára keverjük és még egyszer felforraljuk. A tojássárgáját és a tejszí
A tésztát áztassuk meleg vízbe, amíg megpuhul. Tegyük szűrőbe, és hideg vízzel öblítsük le. A homáralaplevet forrósítsuk fel a gyömbérlével, a szójasz
A felforralt levesbe szórjuk az összemorzsolt sajtot, majd 10 percig lefedve félretesszük, hogy a sajt feloldódjon. Ezután belekeverjük a bort. A tányérokban fel
A lisztet a forró vajba tesszük, és addig kevergetjük, amíg habos nem lesz, ekkor hozzáöntjük a tejet, és addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Eközben a k
A leveskockákat egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter vízzel, beleszórjuk a köménymagot, majd 5 percig főzzük. Ekkor folyamatosan belekeverjük a felvert to
A krumplit megsütjük, majd összetörjük, és hozzákeverjük a megpirított szalonnát és parmezánt. A tésztát kinyújtjuk, négyzetekre felvágjuk, majd megtölt
Ugrás a lap tetejére >>