A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk az összes fűszert. Hozzáadjuk a répát és a krumplit, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk az összes fűszert. Hozzáadjuk a répát és a krumplit, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd beleszórjuk az összes fűszert. Hozzáadjuk a répát és a krumplit, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított
Elkészítünk egy hagyományos marhahúslevest, azonban a marhahús mellett füstölt húst is főzünk a levesbe. Ezután a zsemlegombócokat tesszük bele, majd ha az
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára az olajon 3 percig. Öntsük fel az alaplével, majd adjuk hozzá a burgonyát és a rozmaringot. Forraljuk fel, majd lefed
A póréhagymát tisztísuk meg, és hosszában vágjuk négyfelé. Mossuk meg, és vágjuk apróra. A pasztinákot pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. A szárzeller
A póré külső részét eltávolítjuk, majd felszeleteljük, olajon üvegesre pároljuk. Rászórjuk a lisztet, felöntjük a levessel, majd a fűszerekkel ízesítjü
A feldarabolt csirkeszárnyakat sós vízben félkészre főzzük. Eközben a póréhagyma fehér részét karikákra vágjuk, megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, a p
Ugrás a lap tetejére >>