» 1,25 l csirkealaplé » 1 kg kis kockára vágott burgonya » 2 vékonyra szeletelt póréhagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 1 evőkanál finomra vágott rozmaring » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára az olajon 3 percig. Öntsük fel az alaplével, majd adjuk hozzá a burgonyát és a rozmaringot. Forraljuk fel, majd lefedve alacsony hőfokon főzzük, amíg a krumpli megpuhul. Öntsük bele a citromlevet és sózzuk, borsozzuk. Merjük levesestálakba és tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom