» 50 g vörös lencse » 50 g aszalt sárgabarack » 1 nagy burgonya » 1,2 l zöldség- vagy csirkealaplé » 1 citrom leve » 1 tk. őrölt kömény » 3 ek. felaprított petrezselyem » A díszítéshez: » pirított köménymag » narancshéjcsíkok
Az alaplébe beletesszük a lencsét, a barackot, a felkockázott burgonyát és a citrom levét. Köménnyel és petrezselyemmel fűszerezzük. Jól felfőzzük, majd fedőt teszünk rá és fél óráig takarékon pároljuk. Ha kihűlt botmixerrel simára keverjük. Tálaláskor pirított köménymagot hintünk a tetejére és még narancshéjcsíkkal is dekorálhatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom