» 3 nagyobb, apróra vágott pasztinák » 1 ek. kakukkfű » 1 nagyobb vöröshagyma » 4 mogyoróhagyma » 6 ek. vaj » 3 ek. barna cukor » 2/3 csésze csirkehús- vagy zöldségleves » só, bors
Vágjuk apróra a hagymákat. Egy serpenyőben hevítsük fel a vajat, majd tegyük bele a hagyma kockákat, a pasztinákot, és a cukrot. Pároljuk lefedve 15 percig. Közben keverjük. Amikor karamellizálódott, vegyük le a tűzről. Öntsük fel a húslevessel, és keverjük össze. Tegyük vissza a tűzre, és kevergetve forraljuk fel. Fűszerezzük, és lefedve 20 percig gyöngyözve főzzük. Időnként keverjük meg. A levest miután elkészület, turmixoljuk le, majd forráspontig melegítsük fel.
Előkészület: 15 perc, főzési idő: 40 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom