A csilikrémet ,a majonézt, a sajtot összekeverjük és borssal ízesítjük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A hekket
A halat nagyobb szeletekre vágjuk, besózzuk majd állni hagyjuk. Utána a vízzel és a citrom levével 15 percig pároljuk. A mártást felmelegítjük, a rizst megfő
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 349 kcal/1455 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, majd vágjuk 10-15 centiméteres darabokra. A karottát szinté
A halat 2-3 cm-es darabokra vágjuk, meglocsoljuk citromlével, majd 1/2 órát állni hagyjuk. Utána lisztbe hempergetjük.
A vaj felét felforrósítjuk, és a halat
A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak. A mázhoz az articsókát, a majonézt, az asiago sajtot villával összek
Az aioli hozzávalóit összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak. A tilápiát a
A máz hozzávalóit összekeverjük és borsozzuk. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalon melegítsen csak.
A tilápiát a deszk
A halat vékony, ujjnyi darabokra vágjuk. Egy norilapot, levelével lefelé, a szusigyékényre fektetünk. A szusirizst elsimítjuk rajta, úgy, hogy a szélén 2,5 cm
Ugrás a lap tetejére >>